Scoala de Actorie

Şcoala FII ACTOR este un loc unde vei afla secretele acestei meserii de la oameni care au făcut din actorie o performanţă. Este un loc unde vei învăţa, într-un cadru relaxat şi prietenos, cum să-ţi foloseşti adevăratele resurse, să scapi de inhibiţii, să-ţi optimizezi abilităţile de comunicare, să-ţi controlezi emoţiile în faţa unei audienţe şi să creezi o punte emoţională cu publicul, să-ţi foloseşti farmecul personal, nu numai pe scenă sau în faţa camerei, ci în orice aspect al vieţii tale.

Vei învăţa cum să transformi experienţa de citire a unui text într-o experienţă fizică ce poate fi interpretată prin mişcările feţei şi ale corpului, şi cum să personalizezi toate caracteristicile unui personaj prin dublarea lor cu experienţe din propria viaţă. La sfârşitul cursurilor vei acumula un bagaj de informaţii, exerciţii şi tehnici de pregătire care îţi vor folosi fie că e vorba de o audiţie sau de prezentarea unui proiect.

Cursurile îl vor ajuta pe fiecare participant să-şi conştientizeze şi să-şi dezvolte calităţile naturale, pentru că cea mai importantă calitate în această meserie este să te placi pe tine atunci când joci.