Ce Spun Cursantii

Am crezut că Dorotheea mă va învăța cum să fiu un actor bun, însă la cursul ei eu am descoperit mult mai mult decât atât. Am învățat că în această meserie este vorba mai mult despre mine, despre sinceritate și despre viață decât despre tehnică.
Cursul de actorie la care am participat și la care particip în continuare a deschis în mine o dimensiune care bănuiam cumva că există, dar pe care nu am simțit-o niciodată. Este vorba despre libertatea de a fi eu însumi, libertate pe care am început timid să o simt sub îndrumarea Dorotheei. Cu fiecare zi de curs, am descoperit din ce în ce mai mult din mine, iar feedback-ul pe care l-am primit m-a ajutat să evoluez din punct de vedere spiritual, emoțional și social. Iar toate acestea s-au întâmplat în timp ce mă distram și învățăm să joc (să fiu actor). (Alex Gavriliu)

Un curs relaxant, distractiv dar educativ, în timpul căruia am învăţat cum să las deoparte teama de ridicol, timiditatea şi frica de a mă exprima în public. Exerciţiile de improvizaţie m-au ajutat să-mi dau seama când nu îmi canalizez corect energia în conversaţiile cu cei din jur. Îl recomand tuturor celor care vor să înveţe cum să treacă peste astfel de obstacole, dar şi celor care vor doar să se relaxeze şi să se joace. (Ramona Rîznic)

Cursurile de actorie cu Dorotheea Petre au fost o adevărată revelație pentru mine. Profesionalismul și implicarea de care dă dovadă Dorotheea sunt egalate doar de talentul ei actoricesc extraordinar.
Aceste cursuri mi-au dezvăluit nu numai tehnicile de bază ale actoriei, dar mi-au dat posibilitatea să mă cunosc mai bine și să devin o persoană mai bună.
Le recomand oricărei persoane care s-a gândit măcar o dată în viață că și-ar fi dorit sau își dorește să fie actor/actriță sau care pur și simplu se află în căutarea unei provocări. (Georgiana Doba)