Despre Scoala

Pentru mine, actoria a fost şi este o stare de spirit, este o stare privilegiată prin care vezi lumea sub lupă, iar asta este fascinant şi foarte distractiv. Foarte mulţi dintre noi au visat cel puţin o dată să fie actori, să fie aplaudaţi şi admiraţi. Actoria este, într-adevăr, un vis care se poate transforma foarte uşor în realitate, pentru că în actorie, de multe ori, lucrurile sunt mai simple decât credem.

Pentru a fi un bun actor, nu ai neapărat nevoie de şcoli, ci de sinceritate, plăcerea de a juca şi atenţie. Este, în primul rând, un mod de a te cunoaşte pe tine, de a-ţi depăşi limitele şi inhibiţiile, de a avea încredere în tine. Vreau ca această şcoală să fie un loc unde oamenii cu care împărtăşesc dragostea pentru actorie să se bucure de extraordinara plăcere de a juca, indiferent dacă iau actoria că pe un hobby, sau vor să transforme această pasiune în profesie.

Actoria este despre Alegeri. Despre felul în care Alegi să stabileşti, să construieşti şi să negociezi relaţii. Este despre unde te duc alegerile tale în ochii tăi şi ai celorlalţi. Actoria este cea mai frumoasă cale de a te cunoaşte, aceea de a te descoperi pe tine în altcineva. Pentru că, cu cât te vei cunoaşte mai bine, cu atât vei deveni un actor mai bun. Talentul tău stă în alegerile tale. (Dorotheea Petre)